Over Co Fastening

Uw specialist in MAX Tackers, vlechtmachines en compressoren.

Co-Fastening is sinds 1 september 2019 de officiële MAX distributeur in de Benelux. Door een nauwe samenwerking met MAX Europa en MAX Japan zijn wij in staat om op de wensen van de professionele bouw in te spelen. Wij leveren Tackers, Vlechtmachines, Compressoren en Verbruiksartikelen aan de professionele bouw. Ondanks dat wij een jonge onderneming zijn, heeft het personeel jarenlange ervaring in het leveren en repareren van de MAX producten!

 

Vlechtmachines worden door MAX al sinds de jaren ’90 in de Benelux geleverd. Inmiddels is deze productlijn sterk geëvolueerd en sinds kort uitgebreid met de Twintier machines. De Vlechtmachines worden voornamelijk toegepast bij het binden van vloerverwarmingsslangen op betonstaal(netten), elektrapijp op betonstaal en het vlechten van betonstaal.

Begin 2004 bracht MAX (Japan) de revolutionaire High-pressure tackers en compressoren op de markt. Voordelen van dit systeem zijn dat de apparatuur krachtiger, compacter en stiller is dan de reguliere 8 bar tackers.

 

Kortom, Co-Fastening is uw specialist op het gebied van MAX Tackers, Vlechtmachines, Compressoren en Verbruiksartikelen!

Verkooppunten MAX producten

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

2019
Co-Fastening BV gevestigd in Almere

Vanaf sept 2019 is Co-Fastening BV gevestigd in Almere actief als officieel verdeler van MAX Japan in de Benelux.

2021

Eigen technische dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst met personeel dat jarenlange ervaring heeft in het repareren van MAX producten. Daarnaast beschikken we ook over een uitgebreid assortiment onderdelen van het complete MAX assortiment.

Logistiek partner

Onze logistieke partner is Van Galen Logistiek B.V. Hier staat het grootste deel van onze voorraad opgeslagen en ook het transport naar onze klanten wordt verzorgd door Van Galen.

Adres:
Wormerweg 6
1311 XB Almere