Betonnagels

Home » Betonnagels

Snelle levering
Streven = 24 UUR

Officiële
MAX distributeur

Service
Eigen technische dienst

Bij Co-Fastening kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar betonnagels. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende apparaten om deze nagels snel en eenvoudig te plaatsen. Zo zijn wij gespecialiseerd op het gebied van MAX Tackers, compressors en vlechtmachines. Schakel ons in voor hulp bij de juiste producten voor uw professioneel bouwbedrijf en wij gaan graag samen met u aan de slag.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Betonnagels voor het bevestigen van hout op steen of beton

De betonnagels die u bij ons bedrijf koopt, worden gebruikt voor het bevestigen van hout op steen of beton. De nagels zijn korte spijkers die allemaal voorzien zijn van een grote kop. Deze grote kop zorgt ervoor dat de nagel niet gemakkelijk los komt. Daarnaast zorgt deze kop ook voor een stevige constructie en bevestiging. Dit zorgt ervoor dat de nagel niet gemakkelijk los komt. Bekijk het volledige assortiment voor betonnagels of andere producten. Denk hierbij aan producten, zoals een bradnailer, maar ook aan een MAX Tacker. Voor de MAX Tacker hebben wij ook MAX Tacker nagels beschikbaar.

Neem contact met ons op

Wilt u ook betonnagels van ons bedrijf aanschaffen? Neem hiervoor contact met ons op en wij gaan graag samen met u in gesprek over de mogelijkheden. Hiervoor vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer +31 36-200 22 36 of stuur een e-mail naar info@co-fastening.nl. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Betonnagels

Contactformulier