Betonnagels

Home » Betonnagels

Snelle levering
Streven = 24 UUR

Officiële
MAX distributeur

Service
Eigen technische dienst

Bij Co-Fastening in Almere kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar betonnagels. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende apparaten om deze nagels snel en eenvoudig te schieten. Zo zijn wij gespecialiseerd op het gebied van MAX Tackers en compressors. Schakel ons in voor hulp bij de juiste producten voor uw professioneel bouwbedrijf en wij gaan graag samen met u aan de slag.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Betonnagels voor het bevestigen van hout op steen of metalstud op beton

De betonnagels die u bij ons bedrijf koopt, worden gebruikt voor het bevestigen van hout of metalstud op beton. De nagels zijn korte spijkers die allemaal voorzien zijn van een grote kop. Deze grote kop zorgt ervoor dat de nagel niet gemakkelijk los komt. Daarnaast zorgt deze kop ook voor een stevige constructie en bevestiging. Bekijk het volledige assortiment van betonnagels. Voor deze betonnagels hebben we diverse MAX Tackers beschikbaar, onder andere de MAX HN120 en HN25. Bekijk zeker de nailers voor beton.

Neem contact met ons op

Wilt u ook betonnagels van ons bedrijf aanschaffen? Neem hiervoor contact met ons op en wij gaan graag samen met u in gesprek over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen we deze nagels bij u op het werk vrijblijvend demonstreren. Hiervoor vragen wij u vriendelijk te bellen naar het telefoonnummer +31 36-200 22 36. Bent u op zoek naar andere producten, zoals een een bradnailer. Of denk bijvoorbeeld aan MAX Tacker nagels? Ook hiermee helpen wij u graag.

Betonnagels

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan