Vlechten van betonstaal

Home » Vlechten van betonstaal

Snelle levering
Streven = 24 UUR

Officiële
MAX distributeur

Service
Eigen technische dienst

Wanneer u binnenkort gaat beginnen met het vlechten van betonstaal, dan heeft u hier de juiste materialen en het juiste gereedschap voor nodig. Dit is te vinden in het brede assortiment van Co-fastening in Almere. Ontdek vandaag nog alle producten uit ons aanbod en bekijk wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Vlechten van betonstaal voor een sterke basis

Met het vlechten van betonstaal wordt er een soort kooi gevormd. Deze kooi die u met betonstaal kunt vlechten, kan daarna in het beton worden aangebracht. Het is belangrijk dat het materiaal hierbij op de juiste plek blijf en niet gaat verschuiven. Om deze reden is het vlechten van betonstaal een goed idee. U vindt daarnaast ook bij ons vlechtdraad van betonijzer. U kunt ook bij ons terecht voor het vlechten van een pvc-buis. Wij helpen u aan professioneel gereedschap voor in de bouw. Denk bijvoorbeeld ook aan een MAX tacker.

Bekijk onze verschillende producten

U kunt bij ons terecht voor verschillende producten en materialen voor in de bouw, waaronder het vlechten van betonstaal. Bent u benieuwd geworden naar het vlechten van dit materiaal of heeft u misschien ergens anders nog een vraag over? Geen probleem! Hiervoor neemt u snel en gemakkelijk contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar het telefoonnummer +31 36-200 22 36.

Vlechten betonstaal

Contactformulier

[contact-form-7 id=”8″ html_class=”default”]