Vlechtmachine RB441T Twintier

Vlechtmachine RB441T Twintier

De Vlechtmachine RB441T Twintier verbruikt minder draad en maakt een 50% strakkere binding dan reguliere vlechtmachines. Deze vlechtmachine is de eerste met het Twinwire systeem. Dit betekent dat de machine in één cyclus twee draadjes om het te binden product vlecht. Dit in tegenstelling tot reguliere vlechtmachines, die enkel draad driemaal om het product vlecht. Op deze vlechtmachine zit een rol draad van 2x 30 meter draad en, afhankelijk van de te vlechten diameter, kun je hier ruim twee keer zo veel bindingen mee maken dan bij het “single wire”-vlechtdraad. Dit levert een tijdwinst van 30% op. Doordat je meer bindingen per rolletje en acculading kunt maken, heb je minder tijdverlies bij het wisselen van de rollen en accu’s. Door gebruik van deze vlechtmachine verbruik je dus minder draad. Daarnaast is de lus van de binding 50% lager dan bij de reguliere vlechtmachines en heeft geen uiteindes. Hierdoor heeft u ook bij een mindere dekking bij bijvoorbeeld tunnelbouw en breedplaatvloeren minder kans op roestvorming!

 

Voorbeeld: Bij het binden van Vloerverwarming kunt u nu, in plaats van 10, 13 groepen per dag leggen!

 

Enkele eigenschappen van de Vlechtmachine RB441T Twintier zijn twee koolborstelvrije motoren voor een lange levensduur, een spatwaterdicht apparaat en een glasvezelversterkte body.

 

De belangrijkste werkzaamheden die u met deze vlechtmachine kunt realiseren, zijn betonijzer vlechten, vloerverwarmingsslangen bevestigen op bijvoorbeeld krimpnetten en elektraleidingen bevestigen op betonstaal.

RB441 betonstaal
RB441 vloerverwarming

Vraag een demonstratie of offerte aan

Vul hier formulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op

[contact-form-7 id=”1297″ html_class=”cf7_custom_style_1″]