Knoopmachine

Home » Knoopmachine

Snelle levering
Streven = 24 UUR

Officiële
MAX distributeur

Service
Eigen technische dienst

Wanneer u op zoek bent naar een knoopmachine om te gebruiken in de bouw, dan zit u hiervoor goed bij Co-Fastening in Almere. Wij staan voor u klaar met professioneel gereedschap voor in de bouw, waaronder een knoopmachine. Ontdek vandaag nog welk gereedschap wij allemaal voor u aanbieden en bekijk direct het volledige assortiment.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie?

Een knoopmachine voor in de bouw

Met behulp van een knoopmachine die u kunt gebruiken in de bouw, wordt het mogelijk om verschillende knoopmanieren uit te voeren. Het ligt er natuurlijk ook aan welk materiaal u aan elkaar wilt knopen, net als bij een bindapparaat. U vindt in ons assortiment een ruim aanbod aan verschillende gereedschappen voor in de bouw, zoals een bradnailer. Zo helpen wij u ook graag aan betonnagels en andere producten. Denk bijvoorbeeld aan een MAX tacker.

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in onze knoopmachine voor in de bouw? Aarzel dan niet en informeer hiervoor direct bij ons als MAX-distributeur en stel meteen al uw vragen. Dit doet u door te bellen naar +31 36-200 22 36 of stuur een e-mail naar info@co-fastening.nl. Wij voorzien u graag van een passend advies en geven u daarbij antwoord op al uw vragen over een van onze producten.

Bindapparaat

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan